DETAYLI TEMİZLİK

Temizlik, sağlıklı ve ferah bir yaşam alanı sağlamak amacıyla büyük özen ve dikkat gerektiren detaylı ve kapsamlı bir iştir. Bu bilinçle hareket ediyor ve her aşamada en yüksek standartları uygulayarak, temizlik hizmetlerimizi titizlikle gerçekleştiriyoruz.

PROFESYONEL HİZMET

Kullandığımız tüm temizlik ürünleri, sağlığınızı olumsuz yönde etkilemeyen ve Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından onaylanmış, güvenilir ve kaliteli ürünlerdir.

EKONOMİK HİZMET

Kaliteli hizmet anlayışımız ve ekonomik fiyatlarımızla her zaman sizlerin yanındayız, ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap veriyoruz.

HIZLI, HİJYENİK ve GÜVENİLİR

UĞUR HALI YIKAMA

Düzce ve çevre bölgelerinin Halı, Stor Perde, Koltuk, Battaniye ve Yorgan yıkama hizmetlerinde birinci seçeneği olmuş tecrübeli ve deneyimli kadrosu ile müşterilerine hizmet veren bir firmadır, Uğur Halı Yıkama.

0 (380) 557 8 777
HAKKIMIZDA

SEKTÖRÜN LİDERİ

Tesislerimiz Avrupa standartlarında hizmet vermektedir. Hijyen ve kaliteli işçilikten ödün vermemekte kararlı olan firmamız
Günümüzde Halı yıkama firmalarının hangi ortam ve standartlarda halı yıkama hizmeti verdiklerini halkımız bilmektedir. Sektörün çeşitli eksiklikleri ve halkımızın gerçek temizlik beklentilerine cevap vermek adına Uğur Halı Yıkama Düzce’ de ve bölgede hızla büyüyen bir firma olma yolunda ilerlemektedir.
Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana geçen zaman içerisinde halkımızın yoğun ilgisi firmamızı daha da güçlendirmiştir. Karşılaştığımız yoğun ilgi ve beğeniden ötürü tüm halkımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Profesyonel
Temizlik

Uğur Halı Yıkama

Sektörün; güven ve titizlik eksiğini gidermek, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedef olarak seçmiş, sektörde öncülük etmeyi vizyon edinmiş bir kuruluştur.

— Uğur Halı Yıkama

Yönetim

HİZMETLERİMİZ

Neler Yapıyoruz?

Halı Yıkama

Profesyonel ekip ve son teknoloji makinelerle sunduğumuz halı yıkama hizmetimiz, halılarınızı derinlemesine temizleyerek ilk günkü tazeliğine kavuşturur.

Koltuk Yıkama

Profesyonel ekip ve son teknoloji makinelerle sunduğumuz halı yıkama hizmetimizin yanı sıra, koltuk yıkama hizmetimizle de mobilyalarınızı derinlemesine temizleyerek ilk günkü tazeliğine kavuşturuyoruz.

Stor ve Perde Yıkama

Stor ve perde yıkama hizmetimizle de ev tekstillerinizi derinlemesine temizleyerek ilk günkü tazeliğine kavuşturuyoruz.

Yorgan, Battaniye Yıkama

Yorgan ve battaniye yıkama hizmetimizle de ev tekstillerinizi derinlemesine temizleyerek ilk günkü tazeliğine kavuşturuyoruz.

Çalışma saatleri içerisinde bizleri arayabilirsiniz.

Halı yıkama

Uğur Halı Yıkama Yanınızda!

Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir. Hizmetimizden memnun kalacağınızın garantisini veriyoruz.

Tam Otomatik Ekipman
İşinde Uzman ve Yetkin Ekip
En Uygun Fiyat Politikası
Antibakteriyel

Antibakteriyel ürünler ile sağlıklı bir yıkama gerçekleştiriyoruz.

Vakit Kaybına Son

Vaktinizin kıymetini biliyoruz ve en hızlı şekilde halılarınızı yıkıyoruz.

Güvenilir

Güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktayız.

Ücretsiz Servis

Halılarınızı hem teslim alırken hemde teslim ederken ücretsiz nakliye sağlıyoruz.

Bize Ulaşın

Firmamız kurulduğu günden bu güne kadar müşteri memnuniyeti için hizmet vermektedir.